Επικαιρότητα
Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Πολυμιάδης, ο οποίος υπήρξε μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Αρίωνα ΓΣ Μυτιλήνης.

Η θητεία του ως προέδρου του Αρίωνα Γ.Σ. Μυτιλήνης συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου, με την ανάδειξη του χρυσού Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της Ολυμπιονίκη Αγγελικής Τσιολακούδη. Ήταν ένας άνθρωπος με αδιάλειπτη και ανιδιοτελή προσφορά στο χώρο του στίβου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του. Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 18/03/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στον Ι.Ν Αγίου Θωμά στο Δημοτικό Κοιμητήριο Πετρούπολης – Αττικής.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος