Επικαιρότητα
Δείτε ζωντανά το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Δήμου Παγγαίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ζωή Ράπτη (2ο ΓΕΛ Ιωαννίνων) ήταν ένα από τα πρόσωπα του πρωινού προγράμματος της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στην Ελευθερούπολη.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν νικήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 12,72 μ. (-0,2) επίδοση, που είναι καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η Ζωή Ράπτη ανήκει στην κατηγορία Κ18, είχε ακόμη άλματα στα 12,33 μ., 12,38 μ., 12,67 μ., 12,72 μ., δεν έκανε την 5η προσπάθεια και ήταν άκυρη στην έκτη.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μελίνα Ζάραγκα (4ο ΓΕΛ Κέρκυρας) με 12,48 μ. (1,3) και το χάλκινο η Στέλλα Χατζηραφαηλίδου (1ο ΓΕΛ Καβάλας) με 12,29 μέτρα.

Η Κύπρια Βαλεντίνα Σάββα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία με 64,19 μ. και ακολούθησαν οι Παρασκευή Πούλλη με 61,60 μ. και Βαλεντίνα Δρακοπούλου με 60.92 μ., που έκαναν πολύ καλό αγώνα

Δείτε ζωντανά το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε προκριματικούς σε αρκετά αγωνίσματα. Στα 200 μ. ο Κρητικός Πέτρος Παπαγιάννης σημείωσε 22.13 βελτίωσε το ρεκόρ του στον ανοιχτό κι έδειξε πως το απόγευμα είναι σε θέση να τρέξει κάτι από το 21.76 που έχει στον κλειστό στίβο.

Στα 100 μ. ο Χαρίτων Τάσσης σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 10.92 (-0,3) και φαίνεται πως στον τελικό θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη και για χρόνο κοντά στο ρεκόρ του (10.73).

Στα 400 μ. εμπ. ξεχώρισε η Κατερίνα Νατσοπούλου (Κατερίνης) με 64,07 μ. και στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών ο Παίδας Βλαδίμηρος Ανδρεάδης με 56.30.

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου που πήραν την πρόκριση από τη β΄ φάση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες μεταδίδονται livestreaming στο κανάλι του Δήμου Παγγαίου από τις 11:00 έως τις 13:00.

https://youtu.be/egC8ZeHVQHM

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος