Σφαιροβολία
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα «Βεργώτεια 2022» που θα διεξαχθούν Σάββατο 14 Μαΐου. Από τα δυνατά αγωνίσματα θα είναι η σφαιροβολία.

Δυνατή σφαίρα στα «Βεργώτεια» με Μουζενίδη, Λατιφλάρι, τον Ολλανδό Πέλμαν και τον Ρουμάνο Τοάντερ

Στα Βεργώτεια θα αγωνιστούν δύο από τους καλύτερους Έλληνες, ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι. Από το εξωτερικό έχουν κλείσει ο Ολλανδός Πέλμαν και ο Ρουμάνος Τοάντερ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα «Βεργώτεια 2022» που θα διεξαχθούν Σάββατο 14 Μαΐου. Από τα δυνατά αγωνίσματα θα είναι η σφαιροβολία.

Το μίτινγκ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και πραγματοποιείται στο όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς. Είναι κατηγορίας F και θα γίνει στο στάδιο στο Αργοστόλι. Ανάμεσα στα αγωνίσματα που αναμένονται με ενδιαφέρον είναι η σφαιροβολία ανδρών.

Στο νησί του Ιουνίου θα βρίσκονται δύο από τους καλύτερους Έλληνες σφαιροβόλους. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι θα είναι παρόντες. Οι δύο ρίπτες γυμνάζονται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ και στοχεύουν να βελτιώσουν στη σεζόν τις ατομικές τους επιδόσεις. Ο Μουζενίδης, που έκλεισε τη σεζόν του κλειστού με 19,25μ., έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 19,92μ. Από την άλλη ο Λατιφλάρι έριξε στον φέτος κλειστό 19,15μ. και έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 19,78μ.

Ήδη οι διοργανωτές βρίσκονται σε συζητήσεις με ρίπτες από το εξωτερικό. Έχουν κλείσει και αναμένεται να έρθουν στην Κεφαλλονιά, ο Σβεν Πέλμαν και ο Αντρέι Τοάντερ. Ο Ολλανδός έχει 20,22μ. ατομικό ρεκόρ και έριξε φέτος στον κλειστό 19,15μ. Ο Ρουμάνος έχει ατομικό ρεκόρ 21,29μ. που είναι και εθνικό ρεκόρ. Φέτος στον κλειστό έριξε 20,35μ. και μετείχε στον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Δείτε το promo video της διοργάνωσης «Βεργώτεια 2022»

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία