Γενικά
Δικαίωση για διαγραφή από το Γ.Σ ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Δικαίωση για διαγραφή από το Γ.Σ ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο Εμμανουήλ Τζατζιμάκης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του συλλόγου

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η δικαίωση όσο αφορά την διαγραφή του Εμμανουήλ Τζατζιμάκη από το Γ.Σ ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Ο Εμμανουήλ Τζατζιμάκης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του συλλόγου.

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 8/9/2022 ακυρώθηκε η διαγραφή του ως μέλος του συλλόγου ως «παράνομη και καταχρηστική», σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού.

Σύμφωνα με τον κ. Τζατζιμάκη, η απόφαση αυτή ήρθε «να αποκαλύψει την προχειρότητα και την ξαφνική βιασύνη» να απομακρυνθεί από το σύλλογο «εν μέσω κορονοϊού ενω είχαν σταματήσει όλες οι αθλητικες δραστηριότητες το Μάιο του 2020».

«Δυστυχώς για το Δ.Σ του συλλόγου οι οποίες κινήσεις γίνανε να με εκδιώξουν από το σύλλογο πέσανε στο κενό, και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όσους μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα πιστεύοντας την αδικία που γινότανε εις βάρος μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζατζιμάκης.

«Εύχομαι οι διοικούντες του συλλόγου να καταλάβουν το λάθος τους και να πράξουν όπως πρέπει τα δέοντα που απορρέει από την δικαστική απόφαση» σημείωσε.

Δικαίωση για διαγραφή από το Γ.Σ ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος