Γενικά
Χρήστος Μελέτογλου: Οι παλαιότεροι για μια ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο στους νεότερους

Χρήστος Μελέτογλου: Οι παλαιότεροι για μια ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο στους νεότερους

«Είχαμε και τις άτυχες, αλλά και τις καλές μας στιγμές».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Εθνική με την 13η θέση στη βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων και τους 256,50 βαθμούς κατάφερε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία την ώρα που ο ηλικιακός μέσος όρος της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση της Πολωνίας ήταν τα 24 χρόνια!

«Η ομάδα παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία που ήταν εξ αρχής ο στόχος για αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι που για μία ακόμη φορά τα παιδιά λειτούργησαν ομαδικά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων είναι μια διοργάνωση ειδικών συνθηκών στη διάρκεια της οποίας μπορούν να συμβούν πολλά. Εμείς είχαμε και τις άτυχες, αλλά και τις καλές μας στιγμές. Χαίρομαι πολύ γιατί σε αυτή την αποστολή συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, τα οποία σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχουν και θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Οι παλαιότεροι για μια ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο στους νεότερους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους!», συμπλήρωσε, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος