Άλμα επί κοντώ
Χάρης και Εμμανουήλ Καραλής: Το ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω και η επιτυχία

Χάρης και Εμμανουήλ Καραλής: Το ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω και η επιτυχία

Κομβική αποδεικνύεται πως ήταν η απόφαση του Εμμανουήλ Καραλή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Χάρης και Εμμανουήλ Καραλής είναι το δίδυμο που έφτασε στον μεγάλο του στόχο. Ένα μετάλλιο.

Κομβική αποδεικνύεται πως ήταν η απόφαση του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος επέλεξε να γυμναστεί με τον προπονητή και πατέρα του Χάρη Καραλή.

«Μου είπε τότε ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω. Στην ουσία με ανάγκασε να το κάνω. Δεν το κρύβω πως είχα αμφιβολίες για το αν έκανα το σωστό ή όχι. Είμαι δίπλα στον Εμμανουήλ από το ξεκίνημα της πορείας του. Το βασικό μου μέλημα ήταν να ενδυναμώσει το κορμί του σωστά για να μπορέσει στη συνέχεια να φτάσει ψηλά. Εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στον Εμμανουήλ είναι και ο Γιώργος Πομάσκι, τον οποίο θεωρώ τον καλύτερο στο δρομικό κομμάτι και αυτός ήταν και ο λίγος που πίστευα πως πρέπει να έχει εμπλοκή στην προπόνηση του Εμμανουήλ», είπε ο Χάρης Καραλής, ο οποίος μέχρι τότε είχε το κομμάτι εκγύμνασης και ενδυνάμωσης του.

Χάρης και Εμμανουήλ Καραλής: Το ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω και η επιτυχία

«Νιώθω πως δεν είμαι απλά προπονητής, αλλά διαχειριστής της αθλητικής πορείας και η επιλογή αυτή που έκανα απέδωσε γιατί συνεργάστηκα με τους καλύτερους στο είδος τους», συμπλήρωσε

«Κάνουμε κοινές προπονήσεις με τον προπονητή Μαρσίν Ζεπάνσκι ο οποίος έχει ένα δυνατό γκρουπ. Όταν αποφάσισα να γυμνάσω τον Εμμανουήλ ήξερα πως για να πετύχει όλο αυτό θα πρέπει να έχω δίπλα μου τους καλύτερους», είπε για την περίοδο προετοιμασίας του Εμμανουήλ ενώ αναφέρθηκε και στους προπονητές με τους οποίους δούλεψε τα προηγούμενα χρόνια ο 24χρονος αθλητής.

«Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία έχουν οι προπονητές με τους οποίους γυμνάστηκε ο Εμμανουήλ τα προηγούμενα χρόνια. Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, ο Ανδρέας Τσώνης και ο Παναγιώτης Συμεωνίδης έχουν ο καθένας το δικό του κομμάτι συμβολής σε αυτή την επιτυχία και τους ευχαριστώ», σημειώνεται στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

H Νικόλ Κυριακοπούλου και το άλμα επί κοντώ πολύ πάνω από το Sportsfeed

Κάμπιες: Οι τρίχες με τοξίνες σαν καμάκια που πετούν στον άνθρωπο

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος