Μαραθώνιος
Χαράλαμπος Πιτσώλης: Θα υπερασπιστεί τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Χαράλαμπος Πιτσώλης: Θα υπερασπιστεί τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η συμβουλή που έδωσε στους συμμετέχοντες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης θα υπερασπιστεί τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στην επετειακή 40η κούρσα.

Ο Χαρ. Πιτσώλης στις 13 Νοεμβρίου του 2022 έκοψε πρώτος το νήμα μέσα στο Καλλιμάρμαρο σε χρόνο 2:23:44 ενώ το 2018 στο ντεμπούτο του σημείωσε 2:30:26 και κατέκτησε την 13η θέση και στην 7η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2019 σημείωσε 2:27:31 και κατέκτησε την 7η θέση στη γενική και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το 2021 σημείωσε 2:24:08 και κατέκτησε την 3η τόσο στη γενική όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ το 2022 ήρθε η στιγμή της καταξίωσης με τη νίκη σε 2:23:44.

Ο αγώνας του 2023 θα έχει διπλή σημασία για τον ίδιο. Επιστρέφει ως υπερασπιστής του πανελλήνιου τίτλου αλλά και για πρώτη φορά στον ΑΜΑ ως… μπαμπάς.

Χαράλαμπος Πιτσώλης: Θα υπερασπιστεί τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Χαράλαμπος Πιτσώλης: Θα υπερασπιστεί τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

«Η καθημερινότητά μου είναι μια συνεχής ρουτίνα και προσπαθώ να την κάνω πιο ευχάριστη. Σηκώνομαι το πρωί στις 7 περίπου για να κάνω τη πρωινή μου προπόνηση μετά γυρνάω για να ετοιμαστώ για τη δουλειά μου μετά γυρνάω σπίτι ξεκουράζομαι καμιά ώρα ή παίζω με το γιο μου μέχρι να πάω για την απογευματινή προπόνηση. Κάποιες προπονήσεις τις κάνω στο Λαγονήσι έξω στο δρόμο και κάποιες στο γήπεδο Ζωγράφου εκεί που είναι η βάση της ομάδας μου και του προπονητή μου. Γενικά με τρώνε οι δρόμοι πέρα δώθε αλλά πλέον το έχω συνηθίσει όλο αυτό και δεν με πειράζει», ανέφερε ο Χαράλαμπος Πιτσιώλης στο segas.gr.

«Η προετοιμασία ευτυχώς έχει πάει πολύ καλά πάντα σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή μου, του Γιώργου Ζώρζου. Βγήκαν αρκετά και ποιοτικά χιλιόμετρα όλο αυτό το καιρό τα οποία έχουν δείξει ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για τον αγώνα», σημείωσε.

«Αυτό που επιδιώκουμε με το προπονητή μου είναι σίγουρα μία θέση στο βάθρο όπως και τις προηγούμενες φορές σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση ακόμα και με ατομικό ρεκόρ στον ΑΜΑ. Τώρα αν έρθει η νίκη, καλοδεχούμενη», τόνισε.

Η συμβουλή που έδωσε στους συμμετέχοντες ήταν «να χαρούν τον αγώνα όσο μπορούν γιατί είναι μια γιορτή του αθλητισμού ο ΑΜΑ και έτσι να το βλέπουν, να τηρούν το ευ αγωνίζεσθαι και αν δεν τους βγει ο στόχος που έχουν βάλει να μην στεναχωρηθούν και να μην το βάλουν κάτω ποτέ. Εύχομαι καλό και υγιή τερματισμό σε όλους».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος