Γενικά
Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μετέχουν στα φετινά Βενιζέλεια που διεξάγονται στα Χανιά. Στόχος η καλή εμφάνιση.

Χανιά: Βενιζέλεια- Δηλώσεις Ελλήνων αθλητών και αθλητριών

Ο Φραντζεσκάκης συνεχίζει στην Πολωνία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Αναστασάκης με τον Δουβαλίδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μετέχουν στα φετινά Βενιζέλεια που διεξάγονται στα Χανιά. Στόχος η καλή εμφάνιση.

Αποστολή Χανιά: Τόλης Λελεκίδης

Μετά τον αγώνα τους οι Έλληνες πρωταθλητές μίλησαν στο Stivostime

Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία): «Ήταν μια καλή επίδοση, όχι αυτή που θα ήθελα. Ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά δεν βγήκε. Δεν το βάζω κάτω. Συνεχίσω και τώρα έχω δύο αγώνες στην Πολωνία. Στις 3 Ιουνίου θα ρίξω στο μίτινγκ του Μπίντγκοστς και στις 5 Ιουνίου στο μίτινγκ του Χορζόφ. Στόχος να βγει σε αυτούς τους αγώνες μια καλή βολή. Τώρα πια όλη η προετοιμασία και οι αγώνες είναι για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις- στόχος της χρονιάς. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία): «Έχω ένα πρόβλημα, γι’ αυτό και για μένα οι αγώνες τώρα, έχουν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα ή τη μορφή τεστ. Αυτό που χρειάζεται είναι η διαχείριση. Θα πάω πιο συντηρητικά για να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου. Έτσι, υπολογίζω ο επόμενος αγώνας θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Αν είμαι καλύτερα σκέφτομαι και τους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα».

Αναΐς Καραγιάννη (100μ. εμπόδια): «Είμαι ευχαριστημένη, αλλά μου πήρε ο άνεμος το ρεκόρ. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βγει το ρεκόρ την Πέμπτη στα Δρόμεια στη Βάρη. Έχω ακόμη αγώνες. Σίγουρα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ίσως με επιλέξουν να αγωνιστώ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα».

Ελισάβετ Πεσιρίδου (100μ. εμπόδια): «Θέλω αγώνες. Σήμερα με πήρε λίγο ο αέρας, σαν να με πήγαινε αυτός στην κούρσα. Συνεχίζω».

Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια): «Είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος. Δυστυχώς μου λείπει προπόνηση και φάνηκε σήμερα. Θα συνεχίσω προπονήσεις, όπως μπορώ. Με το να κάνω την απόσταση Καβάλα, Δράμα, γιατί δεν υπάρχει στάδιο. Θα προσπαθήσω για κάτι καλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Άρτεμις Αναστασίου (100μ.): «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όλα πάνε καλά. Φάνηκε από πέρσι, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βγαίνουν φέτος οι επιδόσεις. Μεγάλη βοήθεια του Γιώργου Πομάσκι για το αποτέλεσμα. Θα έχω ένα σετ αγώνων τώρα. Την Τετάρτη θα τρέξω στη Φιλοθέη, την Πέμπτη στη Βάρη μετά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών».

Ραφαέλα Σπανουδάκη (100μ.): «Ήταν καλή κούρσα. Έκανα φυσικά κάποια λάθη προς το τέλος και θα μπορούσα να γράψω μια επίδοση κάτω από 11.30. Τώρα θα τρέξω στη Βάρη την Πέμπτη 200 μέτρα και κυνηγάω έναν καλό χρόνο».

Ανδριάνα Φέρρα (400μ.): «Ξέρω ότι είμαι για μια τέτοια επίδοση. Αλλά είναι 400μ. και παίζουν πολλά ρόλο. Όπως ο αέρας που είχε στην κούρσα. Όμως έτρεξα με μυαλό. Κρατήθηκα και στο τέλος είχα δυνάμεις και βγήκε η επίδοση. Είμαι ικανοποιημένη. Φέτος ξεκίνησα με μια τέτοια επίδοση. Αυτό που θέλω είναι να κατεβώ τα 53 δευτερόλεπτα. Οφείλω πολλά στον προπονητή μου Ανδρέα Λιναρδάτο».

Δήμητρα Γναφάκη (400μ. εμπόδια): «Το περίμενα το ρεκόρ. Οι χρόνοι μου και από την προπόνηση ήταν για κάτω από 57 δευτερόλεπτα. Χαίρομαι που το πέτυχα εδώ στην πόλη μου στα Χανιά. Είναι η καλύτερη επίδοση για ντεμπούτο. Είναι μεγάλη χρονιά φέτος. Είμαι αισιόδοξη. Στους στόχους μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η επόμενη κούρσα μου είναι στη Βάρη. Ελπίζω να έχει καλές καιρικές συνθήκες. Έχω κλείσει και στις 11 Ιουνίου να τρέξω στο μίτινγκ στη Γενεύη. Εν συνεχεία υπάρχουν οι Βαλκανικοί Αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία