Σφυροβολία
Άλλη μια καλή εμφάνιση πρόσθεσαν στη σφύρα στα Χανιά ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με τον Μιχάλη Αναστασάκη. Έριξαν 75,75μ. και 74,31μ. αντίστοιχα.

Χανιά: Φραντζεσκάκης 75,75μ., Αναστασάκης 74,31μ. στη σφύρα- Δηλώσεις

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έχει δύο αγώνες στη σφύρα την ερχόμενη εβδομάδα στις 3 Ιουνίου στο Μπίντγκοστς και στις 5 Ιουνίου στο Χορζόφ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άλλη μια καλή εμφάνιση πρόσθεσαν στη σφύρα στα Χανιά ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με τον Μιχάλη Αναστασάκη. Έριξαν 75,75μ. και 74,31μ. αντίστοιχα.

Αποστολή Χανιά: Τόλης Λελεκίδης

Καλή εμφάνιση έκανε το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο της σφύρας ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με τον Μιχάλη Αναστασάκη, που αγωνίστηκαν στα… λημέρια τους. Ο πρώτος είχε καλύτερη βολή στα 75,75μ. και ο δεύτερος στα 74,31μ. Έδειξαν σταθερότητα και συνεχίζουν, καθώς προετοιμάζονται πια για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Ο Φραντζεσκάκης έριξε κατά σειρά: 71,88μ., 74,26μ., 75,75μ., 75,02μ., 73,19μ., άκυρη. Από την άλλη ο Αναστασάκης έριξε: 73,01μ., 74,31μ., 73,82μ., 71,65μ., 73,72μ., άκυρη. Τρίτος ήταν ο Ούγγρος Ντάνιελ Ράμπα με 73,62μ.

Στον αγώνα μετείχε ο Κύπριος πρωταθλητής του ακοντισμού Παρασκευάς Μπατζάβαλης, καθώς υπήρχαν δύο Ευρωπαίοι και έπρεπε να υπάρχει και τρίτος. Έτσι, ο γνωστός ρίπτης, δέχθηκε να ρίξει μια βολή, αλλά ήταν άκυρος και δεν… έγραψε μια ατομική επίδοση. Ν’ αναφέρουμε ό,τι ακύρωσαν την τελευταία στιγμή ο Κύπριος Αλέξανδρος Πουρσανίδης και ο Τούρκος Οσγκάν Μπαλτατζί.

Μετά τον αγώνα οι δύο πρωταθλητές δήλωσαν:

Φραντζεσκάκης: «Ήταν μια καλή επίδοση, όχι αυτή που θα ήθελα. Ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά δεν βγήκε. Δεν το βάζω κάτω. Συνεχίσω και τώρα έχω δύο αγώνες στην Πολωνία. Στις 3 Ιουνίου θα ρίξω στο μίτινγκ του Μπίντγκοστς και στις 5 Ιουνίου στο μίτινγκ του Χορζόφ. Στόχος να βγει σε αυτούς τους αγώνες μια καλή βολή. Τώρα πια όλη η προετοιμασία και οι αγώνες είναι για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις- στόχος της χρονιάς. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Αναστασάκης: «Έχω ένα πρόβλημα, γι’ αυτό και για μένα οι αγώνες τώρα, έχουν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα ή τη μορφή τεστ. Αυτό που χρειάζεται είναι η διαχείριση. Θα πάω πιο συντηρητικά για να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου. Έτσι, υπολογίζω ο επόμενος αγώνας θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Αν είμαι καλύτερα σκέφτομαι και τους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία