Διεθνή
Η Νότια Αφρική αναμένεται να χάσει το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4x100μ. ανδρών που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιλέσια.

Χάνει τον παγκόσμιο τίτλο στα 4×100μ. ανδρών η Νότια Αφρική!

Ο Τάντο Ντλόντλο, που ήταν μέλος της ομάδας 4x100μ. της Ν. Αφρικής βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νότια Αφρική αναμένεται να χάσει το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×100μ. ανδρών που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιλέσια.

Ο Τάντο Ντλόντλο, μέλος της ομάδας 4×100μ. της Ν. Αφρικής, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. Ο 22χρονος σπρίντερ βρέθηκε ντοπέ σε τεστοστερόνη στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος Ν. Αφρικής. Η διοργάνωση είχε διεξαχθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στην Πολωνία. Ο Ντλόντλο έχει δεχθεί ποινή αποκλεισμού για δυόμιση χρόνια, αντί τέσσερα. Ο λόγος είναι γιατί αποδέχθηκε πιο νωρίς την ενοχή του. Έτσι, η ομάδα που είχε θριαμβεύσει στη Σιλέσια αναμένεται να της αφαιρεθεί ο τίτλος. Να θυμίσουμε ότι μέλη της ομάδας, εκτός από τον Ντλόντλο ήταν ο Γκιφτ Λεοτλέλα, ο Κλάρενς Μουνιάι και ο Ακάνι Σιμπίνε. Αν γίνει η αναβάθμιση των μεταλλίων, τότε η Ιταλία θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ο ολυμπιονίκης Μαρσέλ Τζέικομπς θα προσθέσει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Ήταν μέλος της ιταλικής ομάδας 4×100μ. που ήρθε δεύτερη. Μαζί με τους Φαούστο Ντεσάλου, Νταβίντε Μανέτι και Φίλιπο Τόρτου. Το ασημένιο μετάλλιο θα πάει στην Ιαπωνία και το χάλκινο στη Δανία! Σε εκείνο τον τελικό δεν είχαν τερματίσει Ολλανδία και Γερμανία και ακυρώθηκαν Βραζιλία και Γκάνα. Τώρα έρχεται και ο αποκλεισμός της Ν. Αφρικής και έτσι, θα υπάρχουν τρεις ομάδες που θα μοιραστούν και τα μετάλλια.

Δείτε τον τελικό στα 4×100μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία