Άλμα επί κοντώ
Η Αναστασία Ρέτσα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο επί κοντώ σε αγώνες στο Κέιμπριτζ ξεπερνώντας τα 4,16μ. στο επί κοντώ, που είναι ρεκόρ της.

Απόλυτο ατομικό ρεκόρ η Αναστασία Ρέτσα με 4,16μ. σε αγώνες στο Κέιμπριτζ

Η Αναστασία Ρέτσα, που σπουδάζει στο Χάρβαρντ, είχε ατομικό ρεκόρ 4,15μ. στον ανοιχτό από πέρσι σε αγώνες στο Κόρλαν Γκέιμπλς στη Φλόριντα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Ρέτσα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο επί κοντώ σε αγώνες στο Κέιμπριτζ ξεπερνώντας τα 4,16μ. στο επί κοντώ, που είναι ρεκόρ της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Μετείχε στους αγώνες Crimson Elite στο Κέιμπριτζ στη Μασαχουσέτη και πήρε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 4,16μ. Η επίδοσή της αποτελεί απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 4,15μ. στον ανοιχτό από πέρσι τον Μάρτιο σε αγώνες στο Κόραλ Γκέιμπλς στη Φλόριντα. Επίσης, στον κλειστό είχε 4,07μ. από το 2020 στο ΣΕΦ, αλλά φέτος σε αγώνες στο πανεπιστήμιό της είχε φθάσει στα 4,10μ. Η 20χρονη έχει μπει δυναμικά τη φετινή σεζόν και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη για μεγαλύτερα ύψη. Στον ανοιχτό ο μεγάλος της στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Στον αγώνα της τώρα ξεκίνησε από τα 3,91μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, όπως και τα 4,06μ., ενώ τα 4,16μ. τα υπερέβη με τη δεύτερη και στη συνέχεια δοκίμασε χωρίς επιτυχία τρεις φορές στα 4,21μ. Η Αναστασία Ρέτσα να θυμίσουμε ότι πέρσι είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες. Επίσης, μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία