Γενικά
Το πρώτο κλιμάκιο της ελληνικής αποστολής που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το Μόναχο.

Αναχώρησε το πρώτο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας για το Μόναχο

Ανάμεσα στους αθλητές που αναχώρησαν για το Μόναχο είναι και η Ελένη Πόλακ που μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζονται πρώτες από την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το πρώτο κλιμάκιο της ελληνικής αποστολής που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το Μόναχο.

Νωρίς το πρωί έγινε η συγκέντρωση και η απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τη γερμανική πόλη ήταν προγραμματισμένη για τις 08:35.

Πρόκειται ουσιαστικά για τους Έλληνες πρωταθλητές που μπαίνουν από τους πρώτους στη «μάχη» της διοργάνωσης που ξεκινάει τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. Ανάμεσά τους και η Ελένη Πόλακ, που μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζονται πρώτες από την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν είναι οι αθλητές: Δημήτρης Τσιάμης, Ανδρέας Πανταζής, Νίκος Ανδρικόπουλος, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Εμμανουήλ Καραλής, Δήμητρα Γναφάκη, Αντώνης Μέρλος, Σταματία Σκαρβέλη, Ανδριάνα Φέρρα, Δέσποινα Μουρτά, Κορίνα Πολίτη, Ευαγγελία Ζυγόρη, Ελένη Πόλακ, Σπυριδούλα Καρύδη και Μιχάλης Αναστασάκης. Ακόμη οι προπονητές Μιχάλης Μανουσάκης, Κωστής Παπαμαρκάκης και Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ο αρχηγός αποστολής, ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας και οι φυσικοθεραπευτές Ελισάβετ Αναστασάκη και Γιάννης Δεφίγγος.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία