Άλμα Επί Κοντώ στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Άλμα Επί Κοντώ στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαΐου στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας άλματος επι κοντώ εκτός σταδίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με την επωνυμία “1ο Pole Vault Street Kalamata”. Οι αγώνες εκτός σταδίου είναι έτσι σχεδιασμένοι και διεξάγονται εντός του κοινωνικού ιστού της πόλης η οποία βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαΐου στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας άλματος επι κοντώ εκτός σταδίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με την επωνυμία “1ο Pole Vault Street Kalamata”.

Οι αγώνες εκτός σταδίου είναι έτσι σχεδιασμένοι και διεξάγονται εντός του κοινωνικού ιστού της πόλης η οποία βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προβολή, να φέρει κοντά και να γνωρίσουν οι πολίτες τον κλασικό αθλητισμό. Έτσι και την Παρασκευή στην καλαίσθητη και ευρύχωρη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, το “1ο Pole Vault Street Kalamata” θα προσφέρει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο ΓΣ Ακρίτας με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου) και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας ΣΕΜ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής από την οργανωτική επιτροπή ανακοινώθηκε ότι αναμένεται να αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Ελένη Πόλακ, Πέτρος Χατζίου, Γιάννης Ρίζος, Κατερίνα Βαγενά, Νίκανδρος Στυλιανού, Παναγιώτης Μάντης, Ηρώ Βραδή, Μιλένα Ποστίκα, Μυρτώ Κασσωτάκη κ.α.

Το πρόγραμμα
09:30 Επί κοντώ αγοριών – κοριτσιών Κ18 – Κ16
17:30 Επί κοντών γυναικών
19:30 Επί κοντώ ανδρών

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος