Άλμα εις ύψος
Η Τατιάνα Γκούσιν δυστυχώς στους πρώτους της αγώνες ταλαιπωρήθηκε από πόνους στο πόδι της. Έτσι θα πάει αύριο στη Γερμανία για εξετάσεις.

Ακύρωσε Τρίνετς η Τατιάνα Γκούσιν, που πετάει τη Δευτέρα για Γερμανία για εξετάσεις

Η Τατιάνα Γκούσιν αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο επόμενο μίτινγκ που είχε προγραμματίσει να πάρει μέρος, στο Τρίνετς στις 7 Φεβρουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν δυστυχώς στους πρώτους της αγώνες ταλαιπωρήθηκε από πόνους στο πόδι της. Έτσι θα πάει αύριο στη Γερμανία για εξετάσεις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την επιστροφή της από το Κότμπους αποφάσισε με την προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου να σταματήσουν προσωρινά τους αγώνες και τις προπονήσεις. Σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και τον ιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα αποφασίστηκε να επισκεφθεί τον διάσημο ιατρό- ορθοπεδικό Χανς-Βίλχελμ Μιούλερ- Βόλφαρτ στο Μόναχο. Η κορυφαία μας άλτρια θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τη γερμανική πόλη προκειμένου να δει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί με το πόδι. Την περασμένη Τετάρτη στο μίτινγκ του Κότμπους, όπου έμεινε στο 1,80μ. στο ύψος, είχε έντονους πόνους στο πόδι της, που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Η Τατιάνα Γκούσιν που «κυνηγάει» την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, αναγκάζεται να σταματήσει προσωρινά τους αγώνες που είχε προγραμματίσει. Μάλιστα, ακύρωσε το μίτινγκ στο Τρίνετς που θα έπαιρνε μέρος στις 7 Φεβρουαρίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία