Viral
Ο Ρις Πρέσκοντ δήλωσε πως παρατώντας τα παιχνίδια, σε συνδυασμό με το υγιεινό φαγητό τον βοήθησε να έχει μια ως τώρα πετυχημένη χρονιά.

Ο Ρις Πρέσκοντ άφησε το Call of Duty… και έγινε νο1 στην Ευρώπη!

Ο Ρις Πρέσκοντ στο μίτινγκ στην Οστράβα είχε τρέξει τα 100μ. σε 9.93 που ήταν και παραμένει η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ρις Πρέσκοντ δήλωσε πως παρατώντας τα παιχνίδια, σε συνδυασμό με το υγιεινό φαγητό τον βοήθησε να έχει μια ως τώρα πετυχημένη χρονιά.

Ο Βρετανός βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στη σεζόν στα 100 μέτρα τρέχοντας 9.93 στο μίτινγκ «Golden Spike» στην Οστράβα. Είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη και ο 26χρονος σπρίντερ είναι από τα φαβορί για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ο αθλητής, που έχει νέο προπονητή τον Μάρβιν Ρόουι, είχε εθιστεί στα παιχνίδια. Παραδέχθηκε πως έπαιζε σε μία περίοδο 8 ώρες την ημέρα Call of Duty. Κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει και γι’ αυτό πούλησε το κομπιούτερ του.

«Ήταν μια πολύ θλιβερή μέρα. Αλλά με το Call of Duty, έπρεπε να αναρωτηθώ γιατί το έπαιζα; Το απολάμβανα πραγματικά ή ήμουν απλώς στεναχωρημένος για όλα όσα συνέβαιναν- και ήθελα να πνιγώ και να παίξω παιχνίδια και να φάω φαγητό και τέτοια πράγματα. Έπρεπε να αντιμετωπίσω μια σκληρή πραγματικότητα με τον εαυτό μου. Χρησιμοποιούσα το PS5 για να αποσπάσω την προσοχή μου». Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Πρέσκοντ είχε μετάσχει και στο μίτινγκ στη Λεμεσό.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία