Γενικά
Στο Μπίντγκοστς συνεχίζουν την Παρασκευή τους αγώνες τους δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη.

Καραλής και Φραντζεσκάκης αγωνίζονται την Παρασκευή στο Μπίντγκοστς

Μετά το Μπίντγκοστς οι δύο Έλληνες αθλητές αγωνίζονται την Κυριακή και πάλι επί πολωνικού εδάφους, στο μίτινγκ του Χορζόφ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Μπίντγκοστς συνεχίζουν την Παρασκευή τους αγώνες τους δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές βρίσκονται στην πόλη της Πολωνίας και μάλιστα, σήμερα μαζί είδαν την πόλη και το στάδιο και ήταν ευχαριστημένοι από το γεγονός πως επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλει να βρει το ρυθμό του και να κάνει ένα μεγάλο άλμα. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη έχει περάσει τα 5,35μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση και θέλει στους δύο επόμενους αγώνες να βγάλει μια καλή επίδοση. Ο 22χρονος μετά το μίτινγκ του Μπίντγκοστς, θα αγωνιστεί την Κυριακή στο μίτινγκ του Χορζόφ. Το ίδιο και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο επί κοντώ μετέχουν ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν, ο οποίος πέρσι είχε πετύχει ρεκόρ μίτινγκ με 5,92μ. Θα είναι και οι συμπατριώτες του Τζέικομπ Γούτεν και Ματ Λούντβιγκ, ο Πολωνός Πάβελ Βοϊτσιεκόφσκι.

Από την άλλη μεγάλος αγώνας, που θυμίζει τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, αναμένεται στη σφυροβολία. Θα ρίξουν οι τέσσερις πρώτοι πέρσι στην Ολυμπιάδα του Τόκιο! Ο Πολωνός ολυμπιονίκης Βόιτσιεκ Νοβίτσκι, ο δεύτερος ο Νορβηγός Έιβιντ Χένρικσεν, ο τρίτος Πολωνός Πάβελ Φάιντεκ και ο τέταρτος ο Ουκρανός Μιχάιλο Κοχάν. Ακόμη θα είναι και ο Ούγγρος Μπένκε Χάλαζ.

Ανάμεσα στους κορυφαίους και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που θα επιδιώξει μια μεγάλη βολή, ανάλογα με τη φετινή του. Ο ρίπτης του Κωστή Παπαμαρκάκη έχει ρίξει φέτος 77,89μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ. Έχει εξασφαλίσει ήδη τα εισιτήρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία