Σφυροβολία
Η Σταματία Σκαρβέλη κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της στη σφυροβολία, με 71,43μ., κάτι που έδειχνε από καιρό πως είναι σε θέση να πετύχει.

Μεγάλη βολή και νέο ατομικό ρεκόρ από την Σταματία Σκαρβέλη

Η Σταματία Σκαρβέλη είχε προηγούμενη ατομική επίδοση στη σφυροβολία 71,33μ. από το 2019.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σταματία Σκαρβέλη κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της στη σφυροβολία, με 71,43μ., κάτι που έδειχνε από καιρό πως είναι σε θέση να πετύχει.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου διανύει τη σταθερότητα σεζόν της καριέρας της και δείχνει πως σύντομα θα μπορέσει να προσεγγίσει βολές πάνω από τα 72,00 μέτρα. Η Σκαρβέλη κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Φεστιβάλ ρίψεων στο Τούσον των ΗΠΑ, το οποίο έγινε το Σάββατο. Ν’ αναφέρουμε ό,τι μία ημέρα νωρίτερα και πάλι στην Τούσον είχε ρίξει 70,33μ., ενώ είχε ρεκόρ φετινό 71,18μ. σε αγώνα στην Αλαμπάμα.

Η αθλήτρια είχε δύο ακόμη έγκυρες βολές στα 69,32 μ. και 69,59 μέτρα. Το προηγούμενο ρεκόρ της αθλήτριας ήταν 71,33 μ. από το 2019. Η Σκαρβέλη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 3 Ιουνίου στις ΗΠΑ και την επόμενη θα ταξιδέψει για την Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει εδώ τις εμφανίσεις της. Η 27χρονη είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να βρεθεί σε τροχιά πρόκρισης για το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό είτε μέσω κατάταξης είτε κυνηγώντας τα όρια.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο Νικόλας Σκαρβέλης, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 19,55μ., που του έδωσε την όγδοη στη σφαιροβολία.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία