Δημόσιοι Δρόμοι
Η Ειρήνη Τσουπάκη τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το «στίγμα» της στην Ελλάδα στις μεγάλες αποστάσεις, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Η Ειρήνη Τσουπάκη θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της στο Τορίνο- Στόχος το 2023 τα ρεκόρ στις μεγάλες αποστάσεις

Η Ειρήνη Τσουπάκη πρόσφατα κέρδισε το κύπελλο ανωμάλου δρόμου που είχε διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων στα 8χλμ. γυναικών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ειρήνη Τσουπάκη τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το «στίγμα» της στην Ελλάδα στις μεγάλες αποστάσεις, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Με «όπλο» της την παρουσία της αυτή, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται την Κυριακή στο πάρκο Λα Μάντρια στο Τορίνο.

Η 28χρονη, ως γνωστόν ζει και γυμνάζεται στη Γερμανία. «Η αλήθεια είναι πως είμαι στο τρέξιμο. Λόγω δουλειάς και παράλληλα κάνω την προπόνησή μου. Στο Τορίνο αυτό που περιμένω, όπως κάθε φορά άλλωστε, είναι να ευχαριστηθώ την κούρσα και να τρέξω όσο καλύτερα γίνεται, να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Θεωρώ πώς θα είναι μια ξεχωριστή και πολύ όμορφη εμπειρία», δήλωσε στο Stivostime η δρομέας του ΓΣ Αμαρουσίου.

Πρόσφατα είχε κερδίσει το κύπελλο ανωμάλου δρόμου που είχε γίνει στην Πηγή Τρικάλων επικρατώντας στα 8χλμ. σε 27.04.82. Επίσης, στα μέσα Νοεμβρίου είχε πάρει δύο χάλκινα μετάλλια στα 5χλμ. και 10χλμ. που είχαν γίνει παράλληλα με τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Όμως ο μεγάλος της στόχος είναι οι μεγάλες αποστάσεις τη νέα χρονιά. «Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι τα 5 και 10 χιλιόμετρα. Θέλω να πετύχω ατομικά ρεκόρ».

Η Ειρήνη Τσουπάκη έχει ατομικό ρεκόρ στα 5.000μ. 16.32.74 από πέρσι σε μίτινγκ στην Καρλσρούη και στα 10.000μ. 34.58.67 από το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10.000μ. που είχε γίνει στο Πασέ της Γαλλίας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία