Viral
Η Ουκρανή αθλήτρια των 400 μέτρων, Άννα Ριζίκοβα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες της γενιάς της, αλλά και της πιο κομψές ταυτόχρονα.

Άννα Ριζίκοβα: Η πανέμορφη Ουκρανή στα 400 εμπόδια κόβει την ανάσα όμως είναι άτυχη πολύ

Η Ουκρανή αθλήτρια των 400 μέτρων εμπόδια, Άννα Ριζίκοβα, είναι μία από τις πιο πετυχημένες της γενιάς της, αλλά και τις πιο κομψές ταυτόχρονα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ουκρανή αθλήτρια Άννα Ριζίκοβα έχει ένα… τσουβάλι μετάλλια και διακρίσεις στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων, αλλά στάθηκε και λίγο άτυχη.

H πανέμορφη 32χρονη είναι άτυχη γιατί «έπεσε» πάνω στην απίστευτη ΜακΛάφιν στα 400 μέτρα με εμπόδια, καθώς και στην εξίσου δυνατή Ολλανδή Φέμκε Μπολ. Έτσι ούτε στο Ευρωπαϊκό, ούτε στο Παγκόσμιο μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να πάει για το χρυσό.

Γιατί να σκάσεις όμωςν είσαι η Άννα Ριζίκοβα; Και ένα σωρό επιτυχίες έχει στο άθλημά της (αν τσεκάρει κανείς το βιογραφικό της) και ωραία είναι όπως μπορεί να δει κανείς. Χαμόγελο, στυλ και κομψότητα, την χαρακτηρίζουν και την κάνουν να μην περνά απαρήτητη.

Με ύψος 1,76μ., βάρος μόλις 57 κιλά και… ατελείωτα πόδια η Άννα διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί και ό,τι κι αν φορέσει της πηγαίνει. Οσο για τις εμφανίσεις με μαγιό στη θάλασσα, καλύτερα να μην πούμε πολλά και να δείτε παρακάτω τις εικόνες που μιλούν από μόνες τους!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης

Αλέξανδρος Κωτάκης - Αρθρογραφία