Promo
Η Σταματία Σκαρβέλη συνεχίζει στην Αμερική την προετοιμασία της και ετοιμάζεται την Παρασκευή για τον πρώτο της φετινό αγώνα στη ρίψη οργάνου.

Η Σταματία Σκαρβέλη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στο Νάσβιλ

Η Σταματία Σκαρβέλη δεν θα αγωνιστεί στη σφυροβολία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων στη Λεϊρία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σταματία Σκαρβέλη συνεχίζει στην Αμερική την προετοιμασία της και ετοιμάζεται την Παρασκευή για τον πρώτο της φετινό αγώνα στη ρίψη οργάνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει ένα τεστ για να δει σε τι κατάσταση είναι από τις προπονήσεις της. Το πρόγραμμά της πήγε λίγο πίσω, καθώς μία ίωση την κράτησε εκτός για κάποιο διάστημα.

Έτσι, θ’ αγωνιστεί την Παρασκευή στο Νάσβιλ, σε ένα αγώνισμα, τη ρίψη οργάνου, που γίνεται συχνά στις ΗΠΑ αυτή την εποχή. Η 26χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 24,06μ. από το 2019 σε αγώνα στο Φάετβιλ.

«Η Σταματία ήταν άρρωστη με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πίσω στην προετοιμασία της. Θα παραμείνει τώρα στην Αμερική για αγώνες και έχει κάνει έναν προγραμματισμό. Αποφασίσαμε να μην μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων. Το ταξίδι στη Λεϊρία από τις ΗΠΑ είναι δύσκολο και επίσης, υπάρχει και το θέμα με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό. Στην Ευρώπη δεν ισχύουν τα πιστοποιητικά των ΗΠΑ. Οπότε χρειάζεται να κάνει τεστ όταν έρχεται. Είπαμε προσωρινά να το αφήσουμε και να πάμε για τον ανοιχτό», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Άλλωστε η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας επικεντρώνεται στους αγώνες του καλοκαιριού, όπου υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όπου θα γίνει στην «έδρα» τους ουσιαστικά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η κορυφαία ρίπτρια έχει ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία 71,33μ. Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 69,33μ., ενώ μετείχε στον προκριματικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία