Viral
Ένας καλλιτέχνης έκανε γκράφιτι στον τοίχο του σταδίου της Καλαμαριάς με τον Μίλτο Τεντόγλου μετά τη νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε… γκράφιτι στην Καλαμαριά (φωτογραφίες)- Δείτε πώς δημιουργήθηκε (vid)

Ο καλλιτέχνης Ηλίας Στύλος έγραψε και ένα μήνυμα για τι τον οδήγησε να κάνει το γκράφιτι για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένας καλλιτέχνης έκανε γκράφιτι στον τοίχο του σταδίου της Καλαμαριάς με τον Μίλτο Τεντόγλου μετά τη νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έτσι, όποιος περάσει έξω από το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη θα δει την εικόνα του Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης με την σημείωση του 8,52μ., του άλματος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο. Ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το γκράφιτι είναι ο Ηλίας Στύλος, γνωστός ως Hayate. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ έγραψε για το έργο του: «Η αξία ενός ανθρώπου είναι οι νίκες του και οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού».

Όμως ένας από τους προπονητές στη Θεσσαλονίκη έδωσε και μια άλλη και πολύ σωστή διάσταση. Ο Δημήτρης Τσιφτσόγλου με αφορμή το γκράφιτι του κορυφαίου μας άλτη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Στο τοίχο του σταδίου από το οποίο εκδιώχθηκε ο στίβος εδώ και πολλά χρόνια!!! Εύγε στον καλλιτέχνη, ντροπή στους «ιθύνοντες»!».

 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο καλλιτέχνης για το πώς έκανε το γκράφιτι

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία