Επικαιρότητα
3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Η σφυροβολία των Ανδρών θα είναι δίχως αμφιβολία το ανταγωνιστικό αγώνισμα του προγράμματος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η θερινή σεζόν «ανοίγει» σήμερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εκεί όπου θα γίνει το 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ.

Η σφυροβολία των Ανδρών θα είναι δίχως αμφιβολία το ανταγωνιστικό αγώνισμα του προγράμματος, αφού θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες. Ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο Γιάννης Κορακίδης, ο Ορέστης Ντουσάκης, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη αναμένεται να διεκδικήσουν βολές υψηλού επιπέδου και να δείξουν από νωρίς την αγωνιστική τους κατάσταση.

Στα 100 μ. των ανδρών οι Δημήτρης Χρυσάφης, Παναγιώτης Τρυβιζάς και Βασίλης Μυριανθόπουλος θα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στο μήκος ξεχωρίζουν οι Νίκος Σταματονικολός, Αντώνης Στυλιανίδης, Νίκος Ξενιδάκης. Η Αναστασία Ντραγκομίροβα επέστρεψε σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου στο 7αθλο και στο αυριανό μίιτνγκ θα έχει την ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση δοκιμάζοντας στα ψηλά εμπόδια και στον μήκος. Στο τριπλούν γυναικών η Σωτηρία Ράπτη θα κάνει τον πρώτο της αγώνα, ενώ καλή κούρσα θα γίνει στα χαμηλά εμπόδια με τις Ολυμπία Καραγιάννη και Βασιλική Μητσιούλη.

3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Στη σφαιροβολία Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι θα κυνηγήσουν βολές πάνω από τα 19,00 μέτρα.

Ωραίος αγώνας αναμένεται να γίνει και στο ύψος γυναικών εκεί όπου έχει δηλωθεί και η Νικολέτα Μιχαηλίδου. Τους αγώνες τους στη σεζόν θα ξεκινήσουν στο ίδιο αγώνισμα η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Παναγιώτα Δόση.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τη στήριξη του Δήμου Αλεξάνδρειας και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Γιώργου Πάντου.

Διαβάστε επίσης:

Aντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ο Μπρέντ Βάλανς νέος της προπονητής

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος