38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έφτασε στην τρίτη του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έφτασε στην τρίτη του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που ήταν δεύτερος με 21.34 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έφτασε στην τρίτη του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τερματίζοντας τα 200 μ. σε 21.24, που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας του.

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που ήταν δεύτερος με 21.34 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 21.43 από φέτος.

Η τριάδα στο αγώνισμα συμπληρώθηκε από τον Βασίλη Μυριανθόπουλο (ΠΑΟ) με 21.84, που φάνηκε στο τέλος να έχει τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

«Δεν ήρθα για αυτό σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη όχι από την επίδοση. Δε διαχειρίστηκα σωστά την ενέργεια μου έκανα νωρίς επίθεση και έπιασα πολύ γρήγορα τον 5ο διάδρομο και αυτό με παρέσυρε. Δε χαίρομαι με το χρόνο, δε θέλω όμως να είμαι αχάριστος, απλώς δεν ήρθα γι΄αυτό σήμερα», είπε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος