Επικαιρότητα
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Αναστασία Ντραγκομίροβα αναδείχθηκε νικήτρια στο πένταθλο γυναικών

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Αναστασία Ντραγκομίροβα αναδείχθηκε νικήτρια στο πένταθλο γυναικών

Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Καμπερίδου (ΑΠΣ Πηγή Ευόσμου) με 3.643 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) αναδείχθηκε όπως και πέρυσι νικήτρια στο πένταθλο γυναικών.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ήταν πολύ καλή στο ύψος όπου ξεπέρασε το 1,73 μ. και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 1,76 μ., ενώ λίγο αργότερα έστειλε τη σφαίρα στα 15,00 μέτρα. Η αθλήτρια σημείωσε ακόμη 9.08 στα 60 μ. εμπ., 5,67 μ. στο μήκος και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 2.37.62

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκω τα πατήματα μου, δεν είμαι ικανοποιημένη 100% , το μήκος μας τα χάλασε. Ξέρουμε τα λάθη μας, θέλω να τα δουλέψουμε, δουλεύουμε, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. δε θέλω να πω ότι κυνηγάω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω την καλύτερη Αναστασία», είπε από την πλευρά της η νικήτρια στο 5αθλο.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Καμπερίδου (ΑΠΣ Πηγή Ευόσμου) με 3.643 και νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 3.438 β. και στην τρίτη ήταν η Αναστασία Μπαλούμη του Παμμηλιακού με 3.470, οριακά μπροστά από τη Θέτιδα–Ελπίδα Γαραντζόγιαννη (ΓΑΣ Ευβοϊκός), που συγκέντρωσε 3.468 βαθμούς.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος