Άλμα τριπλούν
Η Σπυριδούλα Καρύδη ήταν η νικήτρια στο τριπλούν, όπως και πέρσι, στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ με άλμα στα 13,42 μέτρα.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νικήτρια στο τριπλούν η Καρύδη με 13,42μ.

Η Σπυριδούλα Καρύδη βρίσκεται στην 17η θέση στο Road to Istanbul και είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σπυριδούλα Καρύδη ήταν η νικήτρια στο τριπλούν, όπως και πέρσι, στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ με άλμα στα 13,42 μέτρα.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση και να βελτιώσει τη φετινή της επίδοση, ενώ το 2022 είχε κερδίσει με 13,41μ. Τα άλματά της ήταν κατά σειρά: Άκυρο, άκυρο, 13,11μ., 13,42μ., 13,21μ. και άκυρο. Δεύτερη ήταν η Σωτηρία Ράπτη με 12,84μ. και τρίτη η Κωνσταντίνα Ρωμαίου με 12,78μ.

Η Σπυριδούλα Καρύδη βρίσκεται στην 17η θέση στο Road to Istanbul και είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Πάντως, με τον προπονητή της θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες και εφόσον προκριθεί για τη διοργάνωση.

Σπυριδούλα Καρύδη: «Ήμουν καλά, ήθελα μια καλύτερη επίδοση, αλλά είμαι ευχαριστημένη από τον αγώνα μου. Το σημαντικό ήταν ότι δεν είχα καθόλου ενοχλήσεις στο πόδι μου. Τώρα θα περιμένω για την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Αν πάνε όλα καλά και το αποφασίσουμε και με τον προπονητή μου, ο επόμενος αγώνας θα είναι στην Κωνσταντινούπολη και ελπίζω εκεί να βγει μια καλή επίδοση».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία