Κλειστός Στίβος
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,86 μέτρα στο επί κοντώ και έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Απευθείας στον τελικό Τεντόγλου, Καραλής και Κυριακοπούλου

Στους προκριματικούς του μήκους και του επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν θα πάρουν μέρος οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ΕΠΥΑ αποφάσισε οι αθλητές που μετείχαν σε τελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες ν’ αγωνιστούν απευθείας σε τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μετά από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προχώρησε στην τροποποίηση της προκήρυξης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ για το 2023, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής απ’ ευθείας στους τελικούς των αγωνισμάτων σε στους αθλητές οι οποίοι μετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Αθλητές που συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο:

· Τεντόγλου Μίλτος – Άλμα σε Μήκος

· Κυριακοπούλου Νικόλ – Άλμα Επί Κοντώ

· Καραλής Εμμανουήλ – Άλμα Επί Κοντώ

Οι παραπάνω αθλητές θα μετέχουν απευθείας στον τελικό του αγωνίσματός τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και πλέον του αριθμού των προκρινόμενων από τον προκριματικό.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο επί κοντώ γυναικών, μετά τις τελικές δηλώσεις συμμετοχών δεν θα γίνει προκριματικός, αλλά απευθείας τελικός.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία