Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τον τρίτο της φετινό αγώνα στο Γουόλνατ στα πλαίσια των USATF Golden Games. Πέρασε τα 4,40μ. στο επί κοντώ.

Ζέσταμα με χαμηλή πτήση για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει φετινό ρεκόρ 4,65μ. που είχε σημειώσει σε αγώνες στο Όστιν του Τέξας στις 26 Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τον τρίτο της φετινό αγώνα στο Γουόλνατ στα πλαίσια των USATF Golden Games. Πέρασε τα 4,40μ. στο επί κοντώ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που προετοιμάζεται για τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν επηρεάστηκε και από τον αέρα που είχε στους αγώνες στην Καλιφόρνια. Ξεκίνησε από τα 4,40μ., που έδειξε να δυσκολεύεται, αφού τα υπερέβη με την τρίτη της προσπάθεια. Στη συνέχεια προσπάθησε στα 4,50μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Έμεινε στην όγδοη θέση, αλλά φυσικά λίγο την απασχολεί, αφού ήδη σκέφτεται τον επόμενο αγώνα της. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η ολυμπιονίκης του 2016, έχει κλείσει συμμετοχή στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαΐου. Εκεί θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τις… πτήσεις στο δρόμο για τους δύο αγώνες- στόχους της χρονιάς. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Για την Κατερίνα Στεφανίδη παραμένει καλύτερη φετινή επίδοση τα 4,65μ. που είχε περάσει στις 26 Μαρτίου σε αγώνες στο Όστιν του Τέξας. Έχει και 4,50μ. στο Γουάκο του Τέξας.

Στο μίτινγκ τώρα του Γουόλνατ στην πρώτη θέση ήταν δύο Αμερικανίδες, η Ρέιτσελ Μπάξτερ και η Ολίβια Γκρούβερ με 4,50μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία