Κλειστός Στίβος

Βερολίνο: Ο Ντουπλάντις βλέπει τα 6,02μ., ξεκινάει ο Τζέικομπς

Στο μίτινγκ στο Βερολίνο θα αγωνιστούν ο Άρμαντ Ντουπλάντις, ο Μαρσέλ Τζέικομπς και η Μαλάικα Μιχάμπο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα ισχυρό μίτινγκ, το ISTAF διεξάγεται την Παρασκευή στο Βερολίνο. Έχει συγκεντρώσει πολλά μεγάλα ονόματα. Ανάμεσά τους τρεις ολυμπιονίκες.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις, η Μαλάικα Μιχάμπο και ο Μαρσέλ Τζέικομπς αγωνίζεται στο μίτινγκ της γερμανικής πρωτεύουσας. Ανήκει στην κατηγορία WIT Silver.

Ο Σουηδός ολυμπιονίκης του επί κοντώ «απειλεί» το ρεκόρ μίτινγκ που είναι 6,02μ. και το κατέχει ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί από το 2015. Ανάμεσά στους αντιπάλους του ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Κ.Σ. Λάιτφουτ, ο Πολωνός Πιότρ Λίσεκ και ο Έρνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες.

Η Γερμανίδα ολυμπιονίκης του μήκος Μιχάμπο, θα μπει τόσο στο «καλό» της αγώνισμα, όσο και στα 60μ. Στο εξηντάρι θα τρέξει η Βρετανίδα Ντάριλ Νέιτα και η Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ, που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια. Στο μήκος θα πάρει μέρος η Σουηδέζα πρωταθλήτρια Κάντι Σάνια.

Ο Ιταλός ολυμπιονίκης στα 100μ. και 4×100μ. Τζέικομπς μπαίνει στην πρώτη του κούρσα μετά τον θρίαμβό του στο Τόκιο. Στα 60μ. θα αντιμετωπίσει τον Ιβοριανό Άρθουρ Σισέ, τον Γερμανό Κέβιν Κρανζ και τον Γάλλο Τζίμι Βικό.

Φωτογραφία: azsportsimages

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία