Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου από την πρώτη προσπάθεια στο μήκος κυνήγησε το μεγάλο άλμα. Στη δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερε. 8,55μ. και χρυσό μετάλλιο!

Βελιγράδι: Μίλτος Τεντόγλου- Κυνήγησα και το ρεκόρ Ευρώπης. Την επόμενη φορά!

Ο Μίλτος Τεντόγλου από την πρώτη προσπάθεια στο μήκος κυνήγησε το μεγάλο άλμα. Στη δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερε. 8,55μ. και χρυσό μετάλλιο! Ανήμερα των γενεθλίων του έκανε δώρο στον εαυτό του τον παγκόσμιο τίτλο. Μετά το τέλος του μεγάλου θριάμβου του ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε στο Stivostime. «Δεν πείσμωσα περισσότερο. Από το πρώτο άλμα μου […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου από την πρώτη προσπάθεια στο μήκος κυνήγησε το μεγάλο άλμα. Στη δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερε. 8,55μ. και χρυσό μετάλλιο!

Ανήμερα των γενεθλίων του έκανε δώρο στον εαυτό του τον παγκόσμιο τίτλο. Μετά το τέλος του μεγάλου θριάμβου του ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε στο Stivostime.

«Δεν πείσμωσα περισσότερο. Από το πρώτο άλμα μου εκεί ήμουν. Ήμουν για 8.50. Μόλις το έκανα, ήθελα στη συνέχεια να πάω παραπάνω. Να κυνηγήσω το ρεκόρ Ευρώπης που είναι 8,71μ.  Ήταν ένα άλμα ακόμη πολύ μεγάλο, αλλά άκυρο. Το γήπεδο δεν με επηρέασα, όπως έλεγα. Αυτό γιατί το έμαθα. Με το μίτινγκ. Αλλά και τώρα, με τις φόρες μου, την προπόνηση. Έκανα καλό ζέσταμα, φόρες και ήμουν συγκεντρωμένος. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η στρατηγική μας, που είχαμε πει με τον προπονητή μου. Θέλαμε στα τρία πρώτα άλματα, το καλό και αυτό κυνήγησα από την αρχή και ήμουν στα 8,50μ. Ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Δεν έχω τώρα κάποιο συγκεκριμένο να το αφιερώσω. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί. Βοήθησαν πολύ και οι Έλληνες φίλαθλοι».

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία