Άλμα επί κοντώ
Τρίτη θέση για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Ραμπάτ

Τρίτη θέση για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Ραμπάτ

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν τρίτη στο επί κοντώ με άλμα στα 4,55 μ..

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε το παρών στο Diamond League του Ραμπάτ, στη δεύτερη παρουσία της στη σειρά αγώνων.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν τρίτη στο επί κοντώ με άλμα στα 4,55 μ., θέση που μοιράστηκε μαζί με την Ελίσα Μολιναρόλο (Ιταλία) καθώς είχαν την ίδια επίδοση.

Η Ελληνίδα ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,45 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και στη συνέχεια ανέβηκε με την πρώτη πάνω από τα 4,55 μέτρα. Ο πήχης έπειτα τοποθετήθηκε στα 4,65 μ., ύψος που η ολυμπιονίκης του 2016 δεν κατάφερε να “νικήσει” στο σημερινό της αγώνα.

Η Στεφανίδη έχει κάνει φέτος 4,63 μ. στη Ντόχα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν και εφόσον προσθέσει έναν ακόμη αγώνα στο πρόγραμμά της ή θα συμμετάσχει απευθείας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αντζέλικα Μόσερ με 4,73 μ. και δεύτερη η Ρομπέρτα Μπρούντι με 4,63 μ., που ωστόσο επέλεξε να σταματήσει τον αγώνα της μετά τη μία προσπάθεια στα 4,78 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος