Κλειστός Στίβος
Το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Μια διοργάνωση που θα έχει διαφορετική αίγλη.

Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού θα είναι διαφορετικό! Ποιοι είναι οι λόγοι…

Μία από τις ενέργειες που θα γίνουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ είναι η ειδική παρουσίαση των αθλητών που θα μετέχουν στον τελικό του αγωνίσματός τους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Μια διοργάνωση που θα έχει διαφορετική αίγλη.

Η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, έχει προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες που θα προδώσουν ειδικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.

Το πιο σημαντικό είναι η ξεχωριστή παρουσίαση που θα γίνεται στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα μετέχουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει έρθει και σε επαφή με την ΕΡΤ και η μετάδοση θα μπει και αυτή σε διαφορετική βάση.

Επίσης, θα υπάρχει παρουσίαση των χορηγών του ΣΕΓΑΣ και στα μάτριξ θα υπάρχουν ειδικές αναφορές. Στα σχέδια είναι να χρησιμοποιηθεί και το κεντρικό cube. Του ηλεκτρονικού πίνακα οροφής που βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σημαντικό είναι ότι επετράπη η είσοδος στα στάδια στο 50% χωρητικότητας. Κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες θα γίνουν με παρουσία φιλάθλων. Σίγουρα θα «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα στους αθλητές και αθλήτριες που θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού σταδίου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναμένεται να πάρουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Όπως ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ., ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. Και πολλοί άλλοι.

Επίσης, μία ημέρα νωρίτερα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα γίνει η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων του 2021. Μια εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, που πρόσφατα η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ήρθε σε πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία. Και σε αυτή την εκδήλωση θα υπάρχουν καινοτομίες.

Άλλη μια σημαντική κίνηση της Διοίκησης που δείχνει τη διάθεση να βάλει τον ελληνικό στίβο σε άλλες βάσεις.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού ο σκοπός είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών ανοιχτού να έχει μορφή γιορτής για τον στίβο. Να θυμίσουμε ότι η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία