Γενικά
Το Άλσος Νέας Σμύρνης υποδέχθηκε 450 μαθητές και μαθήτριες

Το Άλσος Νέας Σμύρνης υποδέχθηκε 450 μαθητές και μαθήτριες

Παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από τους Δήμους Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Περισσότερα από 450 παιδιά βρέθηκαν σήμερα στο Άλσος Νέας Σμύρνης για να πάρουν μέρος στους αγώνες σε ανώμαλο έδαφος, που διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με τη συνδρομή του ΣΕΓΑΣ, με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από τους Δήμους Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης και να βιώσουν μια διαφορετική εμπειρία.

Για κάποια από τα παιδιά ήταν η πρώτη φορά που μετείχαν σε ανάλογη διοργάνωση, ενώ για κάποια άλλα ήταν η ευκαιρία να δείξουν το αγωνιστικό τους ταλέντο. Οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες ενθάρρυναν τους συμμαθητές τους δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πολλά από τα παιδιά συμφώνησαν πως θα αναζητήσουν και στο μέλλον της συμμετοχή σε ανάλογη διοργάνωση. Τον αγώνα παρακολούθησε τόσο ο Διευθυντής του Μαραθωνίου Δημήτρης Χαλβατζαρας, όσο και ο τεχνικός διευθυντής αναπτυξιακών κατηγοριών, Στέφανος Ματάκης, που είδαν μια μεγάλη δεξαμενή παιδιών, που μπορούν να ενταχθούν στον σωματείο αθλητισμό.

Η Ομοσπονδία με αφορμή τη σημερινή ημέρα σχολικού αθλητισμού, που πλέον έχει εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, συμμετείχε σε μια σειρά από δράσεις, που έγιναν εντός και εκτός Αθήνας με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στα στάδια.

Πολλοί αθλητές και αθλήτριες μας επισκέφθηκαν σχολεία σε όλη τη χώρα, ενώ σε πολλές σχολικές αυλές και πλατείες υλοποιήθηκε το πρόγραμμα Kids Athletics.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος