Έπταθλο
Η Ναφισάτου Τιάμ αποφάσισε μετά από 14 χρόνια να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή της Ρότζερ Λεσπανιάρ. Έγραψε μήνυμα και στο Ίνσταγκραμ.

Τέλος η συνεργασία της Νάφι Τιάμ με τον προπονητή της Ρότζερ Λεσπανιάρ μετά από 14 χρόνια!

Η Ναφισάτου Τιάμ κατέκτησε φέτος τα χρυσά μετάλλια στο έπταθλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ναφισάτου Τιάμ αποφάσισε μετά από 14 χρόνια να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή της Ρότζερ Λεσπανιάρ. Έγραψε μήνυμα και στο Ίνσταγκραμ.

«Στον Ρότζερ, μπορώ να πω μόνο ευχαριστώ. Γιατί πίστεψε σε μένα πριν από οποιονδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου), για τις αμέτρητες ώρες και τη συνεχή προσπάθεια να με βοηθήσει να φτάσω τους στόχους μου, που στάθηκε δίπλα μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, που μου έδειχνε από την πρώτη μέρα, με πάθος και αφοσίωση, τι πραγματικά είναι ο στίβος και τα αγωνίσματα συνθέτων», έγραψε η Βελγίδα πρωταθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ. Ο Βέλγος προπονητής ήταν παλιός πρωταθλητής του δεκάθλου, ενώ πέρασε και από την πολιτική και είχε διατελέσει δήμαρχος της πόλης Φλερόν. Οδήγησε την Τιάμ σε δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο και πέρσι στο Τόκιο. Φέτος πήρε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έφθασε τα τρία μετάλλια, μετά το χρυσό το 2017 στο Λονδίνο και το ασημένιο το 2019 στη Ντόχα. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο πήρε το χρυσό μετάλλιο και έφθασε και εκεί τα τρία, έχοντας χρυσό το 2018 στο Βερολίνο και χάλκινο το 2014 στη Ζυρίχη.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία