Άλμα εις ύψος
Τατιάνα Γκούσιν: Δεν τα παρατάω! (vid)

Τατιάνα Γκούσιν: Δεν τα παρατάω! (vid)

«Κάθε φορά που περνάς ένα επίπεδο στον αθλητισμό μετά συνειδητοποιείς ότι ανήκεις εκεί».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην καλοκαιρινή περίοδο με 1,92 μ. στο Filothei Women Gala, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τον ανοιχτό στίβο!

«Το δυνατό μου χαρακτηριστικό είναι ότι δεν τα παρατάω. Αν βάλω έναν στόχο θα τον φέρω εις πέρας. Το δύσκολο είναι να πειστώ ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ιωάννα (σ.σ. Σιώμου) μου είχε φάει τα αυτιά ότι μπορώ να μπω τελικό. Μια που μου το είπε, μια που το πίστεψα μια που το έκανα», ανέφερε η Τατιάνα Γκούσιν στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ.

«Κάθε φορά που περνάς ένα επίπεδο στον αθλητισμό μετά συνειδητοποιείς ότι ανήκεις εκεί. Όπως την πρώτη φορά που βγαίνεις σε ένα μίτινγκ και στην αρχή μπορεί να λες ώπα ώπα τι κάνω εδώ. Και μετά αγωνίζεσαι και βλέπεις ότι ανήκεις εκεί και νιώθεις άνετα. Πλέον ναι το βλέπω ότι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο άνετος σαν αγώνας και διεκδικώ κάτι παραπάνω απλά και μόνο από τη συμμετοχή», συμπλήρωσε.

Τατιάνα Γκούσιν: Δεν τα παρατάω! (vid)

«Πέρυσι ήμουν στο 1,90 μ. γιατί είχα 4 με 5 άλματα στα πόδια μου επειδή πονούσα. Φέτος έχω βγάλει μια προετοιμασία χωρίς πόνο θέλω να δω που μπορώ να φτάσω. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για πάνω από 1,90 μέτρα. Όποτε κι αν βγουν αυτά τα άλματα θα είμαι χαρούμενη», ανέφερε, σχετικά με τις επιδόσεις που περιμένει να βγάλει φέτος.

* Η συνέντευξη της Τατιάνας Γκούσιν έγινε δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της στο Filothei Women Gala

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος