Γενικά
Τα σωματεία του Αιγαίου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Τα σωματεία του Αιγαίου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

«Τίποτα δεν θα γίνεται κάτω από το τραπέζι».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα συναντήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Ηλιόπουλος» του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου με τους εκπροσώπους των σωματείων των νήσων του Αιγαίου Πελάγους και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους για τη βελτίωση των συνθηκών, των μετακινήσεων και των υποδομών, καθώς και την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Στην αρχική τοποθέτησή της η πρόεδρος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα κατά την πρώτη μέρα των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων:

«Παρακολουθήσαμε εξαιρετικό θέαμα, σε ένα στάδιο γεμάτο από παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να συναντιόμαστε έστω μια φορά το χρόνο».

Στη συνέχεια, η Σοφία Σακοράφα αναφέρθηκε στις δράσεις και τις δυνατότητες της ομοσπονδίας:

«Σας είχαμε τονίσει από την αρχή της θητείας μας ότι τίποτα δεν θα γίνεται κάτω από το τραπέζι και ότι η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για ιδέες και προτάσεις.

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μάς επιτρέπουν οι δεδομένες οικονομικές δυσκολίες. Χωρίς στήριξη από όλους εσάς δεν είναι δυνατόν να πετύχουμε πολλά.

Προσπαθούμε να αναπτύξουμε συνεργασίες με τις Περιφέρειες και διοργανώνουμε καμπ, που φέρνουν τους μικρότερους αθλητές δίπλα στους κορυφαίους, με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται αυτή η συνύπαρξη».

Κατά τη συνάντηση, η υπεύθυνη διαχείρισης προγραμμάτων της ΕΑΣ Κυκλάδων Ελευθερία Σαρρή παρουσίασε στους εκπροσώπους των συλλόγων τα ευρωπαϊκά προγράμματα που «τρέχουν» από την Ευρωπαϊκή Ένωση από 2019 και δύνανται να δηλώσουν συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης:

Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μήλο

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος