Επικαιρότητα
Στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ η επιμορφωτική ημερίδα του προγράμματος SmatchS από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων!

Στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ η επιμορφωτική ημερίδα του προγράμματος SmatchS από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων!

Εξαιρετική δουλειά στην επιμορφωτική ημερίδα «Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης» του ΣΕΓΑΣ!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Η -δια ζώσης και διαδικτυακή- επιμορφωτική ημερίδα «Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης» ολοκληρώθηκε επιτυχώς για δεύτερη φορά, στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων είχε τη χαρά να φιλοξενηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΕΓΑΣ για την διοργάνωση της εκδήλωσης, που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη πολύτιμη συμβολή των ομιλητριών της, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά:

  • Αργειτάκη Πολυξένη, Επίκουρος Καθηγήτρια Αθλητικών Δρόμων στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Παντελίδου Στέλλα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Δρ. Κοινωνικής Ψυχιατρικής
  • Παπαχρήστου Αικατερίνη, Υπεύθυνη Συντονίστρια Φυσικής Αγωγής, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Υπουργείο Παιδείας
  • Σάλτα Κατερίνα, Συνιδρύτρια της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών προσφύγων του
  • ΔΚΟΕ, Εστία, Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας
  • Τσουκνίδα Μαρία, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια Αθλητικού Ομίλου Πάρου

Οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες που παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες/ουσες, σε συνδυασμό με την προβολή του βίντεο «Equal Playing Field, HESTIA FC» του ΔΚΟΕ από την Κατερίνα Σάλτα, οδήγησαν, στο τέλος της εκδήλωσης, σε ανοιχτή συζήτηση για τα ζητήματα συμπερίληψης στην ελληνική πραγματικότητα και όχι μόνο. Εκτός από την εμβάθυνση σε τέτοιου είδους ζητήματα, τέθηκαν κρίσιμα ερωτήματα όπως το πώς μπορεί κανείς να εστιάσει στην πράξη, με στόχο την κοινωνική συμπερίληψη μέσω ουσιαστικών ενεργειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα του SMATCHS.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης - Αρθρογραφία