Δρόμοι
Στο Καρπενήσι το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων αποστάσεων

Στο Καρπενήσι το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

Περίπου 40 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 και Κ16 συγκεντρώθηκαν στο Καρπενήσι

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το δεύτερο αναπτυξιακό καμπ μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ξεκίνησε την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στο Καρπενήσι.

Περίπου 40 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 και Κ16 συγκεντρώθηκαν στην Ευρυτανία όχι μόνο για να βελτιώσουν τις αγωνιστικές τους δεξιότητες, αλλά πολύ περισσότερο να έρθουν κοντά και να αναπτύξουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία και να λάβουν απαραίτητα ερεθίσματα που θα τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Το αναπτυξιακό καμπ ξεκίνησε την Κυριακή κι εκεί ήταν για να υποδεχθούν τους αθλητές και τις αθλήτριες η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση της για την παρουσία των μικρών αθλητριών στην όμορφη πόλη της Ευρυτανίας με τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, αφού καλωσόρισε τους μετέχοντες στο καμπ και ευχαρίστησε τους κυρίους Τασιό και Σβερώνη, στάθηκε στον διττό στόχο που πετυχαίνει η Ομοσπονδία μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια, που είναι η προπόνηση των αθλητών και αθλητριών σε ιδανικές συνθήκες και φυσικά η διάχυση στην κοινωνία.

Στο Καρπενήσι η Σοφία Σακοράφα

Η κ. Σακοράφα το πρωί της Δευτέρας (28/8) ήταν παρούσα και μάλιστα είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί στο πρώτο από μία σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει η Ομοσπονδία στη διάρκεια του καμπ για τους μετέχοντες προπονητές.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει επιτύχει μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια να στηρίξει δεκάδες αθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Να δυναμώσει τους μεταξύ τους δεσμούς και φυσικά να δώσει το δικαίωμα στους προπονητές, μέσα από την προσωπική τριβή, να εξελίσσονται διαρκώς.

Παράλληλα, ο ΣΕΓΑΣ, στοχεύει στη συνεχή παρακολούθηση των ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, την τακτική επικοινωνία με τους προπονητές τους και στην προσπάθεια καταγραφής και επίλυσης τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν.

Επιπλέον επιτυγχάνει την επικοινωνία και επιμόρφωση των προπονητών μέσα από τον σχεδιασμό ενός οργανωμένου προγράμματος με κυρίαρχο motto «καλλιεργούμε τον άνθρωπο μέσα στον αθλητή».

Η εκπαίδευση των νεαρών αθλητών/τριών ως προς το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητισμού, τις αξίες που πρεσβεύει και τα μακροπρόθεσμα οφέλη που προσφέρει αποτελούν την αρχή της Ομοσπονδίας στις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα του καμπ

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία