Άλμα εις ύψος
Η Μαρίγια Βούκοβιτς θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Χουστοπέτσε στις 5 Φεβρουαρίου. Ντεμπούτο θα κάνει η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.

Στο Χουστοπέτσε η Βούκοβιτς 5 Φεβρουαρίου- Ντεμπούτο για Μάχουτσικ

Η Μαρίγια Βούκοβιτς ξεκίνησε τους αγώνες της για φέτος στον κλειστό στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Ήταν τρίτη στο ύψος με 1,88μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρίγια Βούκοβιτς θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Χουστοπέτσε στις 5 Φεβρουαρίου. Ντεμπούτο θα κάνει η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.

Η Μαυροβούνια άλτρια έκλεισε συμμετοχή στο φημισμένο μίτινγκ ύψους στην πόλη της Τσεχίας. Θα είναι ο δεύτερος φετινός της αγώνας. Η άλτρια, που γυμνάζεται στην Αθήνα, με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου, ξεκίνησε στην Καρλσρούη. Είχε πάρει την τρίτη θέση με άλμα στα 1,88μ. Ο πρώτος φετινός της στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στο Χουστοπέτσε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη σεζόν η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ. Μια ίωση την έχει κρατήσει ως τώρα εκτός αγώνων.

Το αγώνισμα αναμένεται δυνατό, αφού μετέχουν και άλλες καλές άλτριες. Θα είναι οι επίσης Ουκρανές Ιρίνα Χερασένκο και Κατερίνα Τάμπασνικ. Έχουν η Αμερικανίδα Ινίκα Μακφέρσον και η Σαφίνα Σαντουλάεβα από το Ουζμπεκιστάν. Ακόμη θα αγωνιστεί η Βρετανίδα Έμιλι Μπόρθγουϊκ που κέρδισε πρόσφατα στο μίτινγκ στην Καρλσρούη.

Δυνατό ύψος ανδρών

Καλό αναμένεται και το ύψος ανδρών στο μίτινγκ στο Χουστοπέτσε. Θα αγωνιστεί ο Αμερικανός Τζουβάουν Χάρισον. Ακόμη ο Κορεάτης Βου Σανγκ-χίοκ που ήταν τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Ουκρανός Άντρι Προτσένκο με ρεκόρ 2,40μ. Ο Ρώσος Ίλια Ίβανιουκ και ο Κουβανός Λουίς Ζάγιας. Τέλος, θα είναι ο Μαΐντ Εντίν Γκαζάλ από τη Συρία, ο Μαλαισιανός Ναουράτζ Σινγκ Ραντάβα και ο Μεξικανός Έντγκραρ Ριβέρα.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία WIT Bronze.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία