Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης υπολόγιζε να κάνει πρεμιέρα στον κλειστό το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στη Βουδαπέστη. Μία ίωση τον κρατάει στην Ελλάδα.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στη Βουδαπέστη

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ταλαιπωρείται από μία ίωση και την Πέμπτη θα κάνει PCR τεστ για να δει αν θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα τη φετινή σεζόν. Το Σάββατο θα πάρει μέρος στα 400 μ. στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προετοιμάζεται και η είναι σε καλή κατάσταση. Με τον προπονητή του Μιχάλη Αναγνώστου αποφάσισαν να μπουν νωρίς σε αγώνες. Αναζητούσαν ένα μίτινγκ στο εξωτερικό. Αρχικά υπήρχε η σκέψη για το μίτινγκ στη Λιουμπλιάνα, όμως τα έξοδα είναι πολλά. Τελικά έκλεισαν για το μίτινγκ στη Βουδαπέστη που είναι να γίνει το προσεχές Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Όμως ο 21χρονος ταλαιπωρείται από μία ίωση. Μάλιστα, έκανε τεστ για να δει αν έχει κορονοϊό, αλλά ήταν αρνητικό. Φυσικά θα χρειαστεί και PCR τεστ πριν ταξιδέψει και το οποίο έχει προγραμματίσει να κάνει την Πέμπτη. Αν είναι αρνητικό, θα ταξιδέψει κανονικά την Παρασκευή με τον προπονητή του για την ουγγρική πρωτεύουσα.

Ο στόχος του είναι να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στα 400μ. Έχει 49.16 από πέρσι, ενώ στον ανοιχτό έχει 48.05. Σε αγώνες στη φετινή σεζόν θα μπει και στα 800μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής το 2019 είχε κατακτήσει δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα. Ασημένιο στα 800μ. και χάλκινο στα 400μ.

Το 2020 μπήκε σε αγώνες μόνο στον κλειστό, ενώ πέρσι μετείχε στον τελικό στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία