Επικαιρότητα
Στις ΕΑΣ τα χρήματα από την έκδοση νέων δελτίων

Στις ΕΑΣ τα χρήματα από την έκδοση νέων δελτίων

Το ποσό των δέκα ευρώ ανά δελτίο θα αποδίδεται στις ΕΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως τα χρήματα από την έκδοση νέων ψηφιακών δελτίων θα πηγαίνουν στις ΕΑΣ.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως το ποσό των δέκα ευρώ ανά δελτίο, θα αποδίδεται στις ΕΑΣ, οι οποίες με τη σειρά τους θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματα για την ενίσχυση του έργου τους.

Η ψηφιοποίηση του μητρώου θα βάλει την Ομοσπονδία σε νέα εποχή και θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της. Η έκδοση δελτίων θα γίνεται ηλεκτρονικά εύκολα και άμεσα.

Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει με κεντρικό πυλώνα τη στήριξη και ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού είναι η μόνη Ομοσπονδία που συνεχίζει σταθερά και αδιάλειπτα να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των σωματείων στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλουν.

Παράλληλα επιχορηγεί τα σωματεία για το προπονητικό τους έργο και καλύπτει οργανωτικά έξοδα διασυλλογικών και πανελληνίων αγώνων. Η στήριξη των 10 ευρώ ανά δελτίο είναι ένα επιπλέον ενισχυτικό μέτρο προς τις ΕΑΣ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος