Επικαιρότητα
Στις 17 Μαΐου το Filothei Women Gala

Στις 17 Μαΐου το Filothei Women Gala

Το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία Silver της σειράς αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Athletics Continental Tour.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το 24ο Filothei Women Gala θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης».

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιούνιου, ωστόσο άλλαξε κι έτσι θα είναι ένα από τα πρώτα δυνατά μίτινγκ της σεζόν. Το γκαλα διεξάγεται ανελλιπώς από το 2000 με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών από ολόκληρο τον κόσμο.

Το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία Silver της σειράς αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Athletics Continental Tour και όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα γίνουν τα εξής αγωνίσματα: 100μ, 100μ με εμπόδια, άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και άλμα επί κοντώ.

Όπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος κορυφαίες αθλήτριες, όπως η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ και αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης Κατερίνα Στεφανίδη, αναμένεται να αγωνιστούν στο μίτινγκ και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος