Γενικά
Το Αλεξανδρινό μίτινγκ διεξάγεται με επιτυχία στην Ημαθία και οι διοργανωτές ετοιμάζονται για τον 3ο αγώνα το 2023, που θα γίνει 10 Ιουνίου.

Στις 10 Ιουνίου πάει το 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Φέτος στο 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ ξεχώρισαν η Εμμανουηλίδου με 11.79 στα 100μ. που έπιασε το όριο για το Κάλι, η Μπέση με 6,38μ. στο μήκος και η Βουλγάρα Νάτσεβα με 13,92μ. στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Αλεξανδρινό μίτινγκ διεξάγεται με επιτυχία στην Ημαθία και οι διοργανωτές ετοιμάζονται για τον 3ο αγώνα το 2023, που θα γίνει 10 Ιουνίου.

Το 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ, που διεξάγεται στη μνήμη του Γιώργου Πάντου και «ψυχή» του είναι ο γιος του, ο προπονητής Θωμάς Πάντος, θα γίνει σε πολύ καλή ημερομηνία, στις 10 Ιουνίου. Θα ανήκει στην κατηγορία Ε, κάτι που θα είναι σημαντικό για τους αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να μαζέψουν βαθμούς για το ράνκινγκ και δυσκολεύονται να κλείσουν αγώνες στο εξωτερικό.

Οι διοργανωτές του και οι τοπικοί φορείς στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και διεξάγεται σε ένα πολύ όμορφο στάδιο.

Πέρσι η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είχε τρέξει τα 100μ. σε 11.79 και είχε πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στο Κάλι της Κολομβίας.

Επίσης, έγιναν πολλές επιδόσεις και ρεκόρ στο μήκος, με την Ναταλία Μπέση να πηδάει 6,38μ. και τη Βασιλική Χαϊτίδου 6,36μ. Το μίτινγκ είναι διεθνές και ένα από τα δυνατά ονόματα που μετείχαν ήταν η Βουλγάρα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 στο τριπλούν, Αλεκσάντρα Νάτσεβα που είχε επικρατήσει με 13,92μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία