Άλμα εις μήκος
Στην Αττάλεια της Τουρκίας για προετοιμασία ο Μίλτος Τεντόγλου

Στην Αττάλεια της Τουρκίας για προετοιμασία ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Γιώργος Πομάσκι είχε επιλέξει το ίδιο κέντρο και το 2019 όπου βρήκε εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η προετοιμασία του Μίλτου Τεντόγλου για τη θερινή σεζόν θα ξεκινήσει από το αθλητικό κέντρο «Γκλόρια» στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και τους συναθλητές του Ανδρέα Πανταζή και Σπυριδούλα Καρύδη, θα αναχωρήσουν στις 10 Απριλίου για την Αττάλεια και θα επιστέψουν στις 24 του ίδιου μήνα.

Ο Γιώργος Πομάσκι είχε επιλέξει το ίδιο κέντρο και το 2019 όπου βρήκε εξαιρετικές εγκαταστάσεις κι ένα πλήρες κέντρο με ότι μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Μάλιστα η πρόθεση ήταν να κάνουν προετοιμασία στην ίδια εγκατάσταση και το 2020, ωστόσο η πανδημία του Covid-19 τους άλλαξε τα σχέδια.

Στην Αττάλεια της Τουρκίας για προετοιμασία ο Μίλτος Τεντόγλου

«Είναι ένα κέντρο που διαθέτει ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής υψηλού επιπέδου και δεν αναφέρομαι μόνο στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Μετά την Τουρκία θα μείνουμε για λίγο Ελλάδα κι έπειτα θα συνεχίσουμε την προετοιμασία στην Κύπρο», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Μαραθωνοδρόμοι τίμησαν τους νεκρούς στα Τέμπη – Πορεία προς το σημείο της τραγωδίας

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος