Ρίψεις
Σταματία Σκαρβέλη: Ήθελα παραπάνω - Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σταματία Σκαρβέλη: Ήθελα παραπάνω – Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο

Ικανοποιημένη από την επιτυχια της και την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δήλωσε η Σταματία Σκαρβέλη, ήθελε όμως παραπάνω.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σταματία Σκαρβέλη: Ήθελα παραπάνω και να ρίξω μεγαλύτερες βολές μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας.

Χαρούμενη από τη νίκη της δήλωσε η Σταματία Σκαρβέλη, μετά το 70,31μ. στη σφυροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και την πρώτη θέση.

«Είμαι χαρούμενη με τη νίκη μου. Ήταν η καλύτερή μου βολή που έχω ρίξει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ήθελα παραπάνω και να ρίξω μεγαλύτερες βολές μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Πάντα επιδιώκω να εκτελέσω όσο μπορώ καλύτερα τις βολές μου. Αλλά πάντοτε η επιτυχία είναι επιτυχία όταν κερδίζεις έναν εθνικό τίτλο», σημείωσε.

Σταματία Σκαρβέλη: Ήθελα παραπάνω - Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο

Σταματία Σκαρβέλη: Ήθελα παραπάνω – Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο

«Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το παρακολουθούμε με τον Άλεξ (σ.σ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου). Είμαι ικανοποιημένη, αλλά έστω και έτσι, πρέπει να περιμένω την επιβεβαίωση πρόκρισης», συμπλήρωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Το πρόγραμμα, αν πάνε όλα καλά, «είναι να πάμε προετοιμασία στο Σιάτλ και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και το πρώτο πράγμα στη μεγάλη διοργάνωση είναι να ρίξω καλές βολές», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος