Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Ελένη Αρτυματά μπήκε στο κλαμπ των μαμάδων! Η Κύπρια πρωταθλήτρια γέννησε στο Παραλίμνι. Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.

Στα κλαμπ των μαμάδων η Κύπρια πρωταθλήτρια Ελένη Αρτυματά!

Η Ελένη Αρτυματά αν πάνε όλα καλά τη νέα σεζόν θα μπει και πάλι στις προπονήσεις με μακροπρόθεσμο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Αρτυματά μπήκε στο κλαμπ των μαμάδων! Η Κύπρια πρωταθλήτρια γέννησε στο Παραλίμνι. Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι.

Η κορυφαία αθλήτρια από το «νησί της Αφροδίτης» είχε χάσει τη σεζόν του κλειστού, αλλά ζούσε την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς ήταν έγκυος. Τώρα κρατάει στα χέρια της ένα υγιέστατο αγοράκι και μαζί με τον σύζυγό της Πάνο Ιωάννου ζουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πάντως, η 35χρονη δεν έχει αποφασίσει να σταματήσει. Με τον προπονητή της Αντώνη Γιαννουλάκη έχουν βάλει στόχο να πάνε μέχρι το 2024 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αν πάνε όλα καλά ο προγραμματισμός είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις από τη νέα σεζόν. Ο τελευταίος της αγώνας ήταν στα ημιτελικά στα 400μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Στις 4 Αυγούστου του 2021 είχε τρέξει σε 50.80 και ήταν 5η στη σειρά της.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και έγραψε το μήνυμα

Καλώς ήρθες στον κόσμο μας μικρέ μικρούλη μας 🙏🏽💙
Ευχαριστούμε γιατρέ μας Dr Andreas Stavroulis που έκανες αυτή τη διαδρομή εύκολη, ευχάριστη και την εμπειρία του τοκετού απλή και μοναδική 😇

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία