Γενικά
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε τη Λήμνο και είχε σειρά επαφών εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων, που θα γίνουν 18-19 Οκτωβρίου.

Σοφία Σακοράφα: Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες το κορυφαίο γεγονός στο Αιγαίο

Η Σοφία Σακοράφα κατά την παραμονή της στο νησί επισκέφθηκε το στάδιο τη Μύρινας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, και το χωμάτινο στάδιο στο Κοντοπούλι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε τη Λήμνο και είχε σειρά επαφών εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων, που θα γίνουν 18-19 Οκτωβρίου.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, και σε αυτή έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, η κ. Σακοράφα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, Κώστας Τριαντάφυλλος και ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, Μάρκος Καλούδης. Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των Ε.Α.Σ. Λέσβου Παναγιώτης Δεμερτζής και Στέλιος Κουμαράς, καθώς και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων Α.Ε. Λήμνου και Α.Ο. Ηφαιστία Ισίδωρος Καραγιάννης και Κώστας Μανωλακούδης. Στόχος τόσο της Ομοσπονδίας όσο και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η συνεχής αναβάθμιση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων, μιας ιστορικής διοργάνωσης, που έχει συμβάλει στην αθλητική και πολιτιστική εξέλιξη των νησιών.

«Στόχος μας είναι κάθε χρόνο οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες να αναβαθμίζονται και μέσα από αυτούς να αναβαθμίζεται και ο αθλητισμός στα νησιά. Η προσπάθεια αυτή που κάνουμε, ώστε η διοργάνωση να αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός στο Αιγαίο, δεν θα είχε αποτέλεσμα αν δεν είχαμε τη στήριξη του Υπουργείου και του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθειας. Ευχαριστούμε τον κ. Μανώλη Κουτουλάκη για τη συνεργασία και τη στήριξη. Η δουλειά συνεχίζεται και θεωρώ πως τον Οκτώβρη στη Λήμνο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία από τις καλύτερες διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού», δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα με αφορμή τις συναντήσεις στη Λήμνο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και το μέλος του Δ.Σ Κώστας Τριαντάφυλλος με αθλητές και αθλήτριες του σωματείου ΑΟ Ηφαιστία Λήμνου

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατά την παραμονή της στο νησί επισκέφθηκε το στάδιο τη Μύρινας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, και το χωμάτινο στάδιο στο Κοντοπούλι και είχε την χαρά να βρεθεί ανάμεσα σε δεκάδες μικρά παιδιά, αθλητές και αθλήτριες των τοπικών σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων. Η κ. Σακοράφα συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους το 2022, συζήτησε αναλυτικά και ενημερώθηκε από τους ίδιους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ αντάλλαξε απόψεις με τους προπονητές και τους εκπροσώπους των σωματείων για το μέλλον του στίβου και την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων στη Λήμνο.

Η κ. Σακοράφα με αθλητές και αθλήτριες της ΑΕ Λήμνου

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία