Γενικά
Ο ΣΕΓΑΣ προσανατολίζεται στη διεξαγωγή του Εαρινού Πρωταθλήματος, μιας διοργάνωσης που θα βοηθήσει τους αθλητές να έχουν παραπάνω αγώνες.

Σκέψεις για Εαρινό Πρωτάθλημα τον Μάιο

Η ιδέα για το Εαρινό Πρωτάθλημα ενισχύεται από το γεγονός ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του χρόνου θα γίνει Ιούλιο, κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΓΑΣ προσανατολίζεται στη διεξαγωγή του Εαρινού Πρωταθλήματος, μιας διοργάνωσης που θα βοηθήσει τους αθλητές να έχουν παραπάνω αγώνες.

Είναι μια σκέψη που έχει πέσει στο «τραπέζι» από τους τεχνικούς και συζητείται με τη Διοίκηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, αν το επιτρέψουν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, τότε είναι πολύ πιθανόν του χρόνου στο αγωνιστικό καλεντάρι να προστεθεί και το Εαρινό Πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Μάιο και ο σκοπός είναι να αποτελέσει ένα «εργαλείο» για τους Έλληνες πρωταθλητές που θα προετοιμάζονται για τις μεγάλες διοργανώσεις της σεζόν, αλλά περισσότερο και για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ούτως ή άλλως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πάει για τον Ιούλιο, πιο κοντά στη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Έτσι, θα υπάρχει ένα «κενό» και ένας αγώνας τον Μάιο θα ενισχύσει την αγωνιστική δράση των πρωταθλητών. Αν συμβεί αυτό θα υπάρξουν και αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των ελληνικών μίτινγκ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία