Επικαιρότητα
Συγκέντρωση των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δωδεκανήσου στη Ρόδο

Συγκέντρωση των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δωδεκανήσου στη Ρόδο

Με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ρόδου βρέθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) καλεσμένη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Την Σοφία Σακοράφα υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βασίλης Ζήκας και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Μιχάλης Παυλούς. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στην παρέμβαση της, αφού […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ρόδου βρέθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) καλεσμένη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Την Σοφία Σακοράφα υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βασίλης Ζήκας και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Μιχάλης Παυλούς.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στην παρέμβαση της, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την ΕΑΣ για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για το φλέγον θέμα της εγγραφής των σωματείων στο μητρώο και την οργανωμένη βοήθεια που θα παρέχει ο ΣΕΓΑΣ στα σωματεία για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και δήλωσε κατηγορηματικά πως ο μόνος λόγος για να μην έχει δικαίωμα ψήφου ένα σωματείο είναι η μη συμμετοχή του σε αγώνες και κανένας άλλος.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ προέτρεψε παράγοντες και προπονητές να λάβουν μέρος στον οργανωμένο διάλογο, που θα διαρκέσει ένα τρίμηνο για τα αγωνίσματα στις μικρές κατηγορίες ώστε να προκύψει το καλύτερο συμπέρασμα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος