Επικαιρότητα
ΣΕΓΑΣ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Επιλεγμένων Αθλητών-Αθλητριών»

ΣΕΓΑΣ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Επιλεγμένων Αθλητών-Αθλητριών»

Διαβάστε αναλυτικά για το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές, τους τεχνικούς σύμβουλους των ΕΑΣ και τους τεχνικούς σύμβουλους του αναπτυξιακού-σωματειακού αθλητισμού, δημιούργησε την ομάδα «Επιλεγμένων Αθλητών-Αθλητριών», στην οποία συμπεριλαμβάνονται περίπου 850 αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα.

Μια μεγάλη δεξαμενή παιδιών που τα επόμενα χρόνια αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα στάδια εντός κι εκτός συνόρων.

Οι δράσεις που έγιναν αφορούσαν κάθε τομέα ξεχωριστά και μέσα από αυτές δόθηκαν εξειδικευμένα προπονητικά ερεθίσματα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών και οι μικροί μας αθλητές είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές μας, να λάβουν συμβουλές από συνεργάτες της ομοσπονδίας σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας.

Μάλιστα όλα τα παιδιά έλαβαν κι από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.

Η άμεση σύνδεση του υψηλού αθλητισμού με την ανάπτυξη, με απώτερο σκοπό την εύρεση και σωστή αξιοποίηση αθλητών και αθλητριών σε όλη τη χώρα, επιτεύχθηκε μέσα από το παραπάνω πρόγραμμα.

Το παρών έδωσε ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης 

Τελευταίος σταθμός της δράσης ήταν τα Ιωάννινα, εκεί όπου η συντονίστρια των ταχυτήτων και των σκυταλοδρομιών Ιωάννα Σιώμου, με τη συνδρομή του τεχνικού ανάπτυξης Βασίλη Πλάτωνα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει δεκάδες παιδιά της ευρύτερης περιοχής.

Η προπονητική συγκέντρωση έγινε στους Ζωσιμάδες και οι αθλητές και αθλήτριες πέρα από το προπονητικό κομμάτι άκουσαν χρήσιμες συμβουλές από την έμπειρη τεχνικό.

Το παρών στην τελευταία δράση έδωσε ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο πρόεδρος ΕΑΣ Ηπείρου Θανάσης Χασκής, που είδαν την προπόνηση και μίλησαν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Την περασμένη εβδομάδα η Ρόδος είχε φιλοξενήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα.

Την υλοποίησή του ανέλαβαν οι συνεργάτες προπονητές της Ομοσπονδίας Σταμάτης Μάγος και Λευτέρης Μπότσαρης, με τη στήριξη του τεχνικού συμβούλου Αθανάσιου Στυλιανίδη.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία