Επικαιρότητα
ΣΕΓΑΣ: Η Σοφία Σακοράφα στο καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ.

ΣΕΓΑΣ: Η Σοφία Σακοράφα στο καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ.

Είδε την προπόνηση και μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Τα μέλη της ομάδας μας υπό τις οδηγίες των προπονητών τους προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου με βασικό στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Την προπόνηση της ομάδας Ανδρών, Γυναικών και Ανδρών Κ23 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Η πρόεδρος είδε την προπόνηση και μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες και παράλληλα τους ευχήθηκε ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η Ομοσπονδία στηρίζει με συνέπεια την προσπάθεια των ομάδων σκυταλοδρομίας, οι οποίες από πέρυσι έχουν δείξει πως μέσα από τη δουλειά μπορούν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Μεγάλος στόχος των δύο ομάδων είναι η συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος